Voorwaarden

De juiste lesdagen kan je vinden op onze kalender.

Als je inschrijft voor onze tennislessen ga je akkoord met onze voorwaarden (hieronder beschreven).

1 De leeftijden vermeld op onze website zijn richtleeftijden, vooral bedoelt voor nieuwe kinderen die niet weten in welke kleur te starten. Uiteindelijk zijn het onze trainers die bepalen in welke kleur je kind traint/speelt. Het is dus niet de prijs waarin je je kind inschrijft die je moet betalen, maar de prijs van de kleur waarin je kind speelt.

2 Iedereen die les wil volgen dient lid te zijn van de desbetreffende club, als je geen lid bent, ben je niet verzekerd. Meer informatie betreffende het lidgeld vind je op de website van de club.

3 Wij zullen in de mate van het mogelijke rekening houden met je beschikbaarheid, maar wegens het grote aantal inschrijvingen kunnen inschrijvingen met beperkte beschikbaarheid geweigerd worden.

4 Indien men lessen mist door ziekte of blessure, kunnen deze niet terugbetaald worden.

5 Je kan enkel inschrijven via de link op onze website, mondelinge inschrijvingen of via sms of mail worden niet aanvaard.

6 Wanneer de planning is opgemaakt ontvang je een mail, indien je hierover opmerkingen hebt of je voorgestelde uren passen niet, kan je ons contacteren (enkel via info@bto-tennisschool.be). In de mate van het mogelijke zullen wij dan een oplossing zoeken. Wanneer wij na 7 dagen geen reactie hebben ontvangen, is de planning definitief.

7 Indien de vorige lessenreeks nog niet is betaald, wordt je niet ingepland.

8 Wanneer er geen opmerkingen zijn binnengekomen over de planning/indeling groep of indeling kleur na de 2de les, wordt de indeling definitief en is er geen discussie meer mogelijk, ook niet over de prijs.

10 De indeling van de groep is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Het kan dus zijn dat je inschrijft voor een groepstraining, maar dat wij maar een groep van 2 kunnen maken (rekening houdend met je niveau). Op de planning zal je verschijnen in een groep van 2, je zal dan ook de prijs voor een groep van 2 moeten betalen. Wanneer je hiermee niet akkoord gaat, kan je ons hierover contacteren via mail, voor de start van de lessen.

11 Het omgekeerde kan ook, je schrijft je in voor een groep van 2, maar afhankelijk van de inschrijvingen word je ingedeeld in een groter groepje. Op de planning zal je dan staan in een groepje, de prijs die je dan moet betalen is dan de prijs van een groepstraining, vermeld op de website. Wanneer je hiermee niet akkoord gaat, kan je ons hierover contacteren via mail, voor de start van de lessen.

12 De lessen (lente en winter) hebben altijd voorrang op het trainen met cheques.

13 De prijzen vermeld op de website zijn steeds onder voorbehoud van eventuele fouten of vergissingen.

14 Klik hier om onze privacyverklaring te lezen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info